Rólunk

Miért kezd el egy fotós és egy grafikus férfi kiegészítőket árulni? Mert látnak benne fantáziát!

A Funky Socks origóját –ahogy a névből is sejthető– a színes, mintás zoknik adják. A gondolat, hogy ideje felszabadítani a férfiakat a megszokás, az etikett és az üzleti élet fekete zokni uralma alól, már régóta ott motoszkált András fejében. 2017 őszén testvérével, Katával kiegészülve úgy döntöttek, belevágnak a dologba, és rögtön neki is láttak a megvalósításnak.

Először csak néhány termékkel kísérleteztek, majd a paletta bővült: a zoknik egyre több színben és mintában jelentek meg a kínálatban, és megérkeztek melléjük az övek, a díszzsebkendők és a csokornyakkendők is.

A vizualitás a testvérpár életében meghatározó, hiszen eredeti hivatásaikban is az esztétikumot keresik. A Funky Socks esetében is arra törekednek, hogy az egyes darabok és az összeállítások hatékonyan segítsék a stílusos megjelenésre vágyó férfiakat, még akkor is, ha azok csak most kezdtek el kóstolgatni a divat konyhájában. Azonban van egy ennél is fontosabb céljuk: lehetőséget adni! Biztosan van, aki azért hord fekete zoknikat, mert őszinte rajongója ennek a ruhadarabnak, de sokan vannak, akiknek közelebb állna a személyiségéhez néhány vidám kiegészítő, csak éppen nem volt lehetőségük beszerezni ezeket. Talán fel sem merült bennük, hogy ez is egy opció. András és Kata azt szeretné elérni, hogy a férfiak ne a szabályok által előírt, hanem a saját maguk által megválasztott kiegészítőket viseljék, hogy jól érezzék magukat a bőrükben. Hiszen az önbizalom mindenkinek jól áll.