Rólunk

Üdvözlünk a Funky Socks, a feltűnően divatos zoknik és férfi kiegészítők világában!

Az angol „funky” szó jelentése „szokatlan, de szembeötlően divatos”. A márka megálmodója egy esküvői fotós-grafikus testvérpár, akik – eredeti szakmájuknak köszönhetően – meglátták a lehetőséget a különleges, mégis hordható, sőt, akár hivatalos alkalmakra is felvehető színes zoknik világában. Mert ha már a felső öltözékből annyi változat és variáció létezik, miért éppen az egyébként is látható, de szerepében alulértékelt zokni maradjon ki ebből? Így hát 2017-ben megszületett a Funky Socks és vele együtt a stílusos férfi kiegészítők lelőhelye.

Egy színes vagy mintás zokni a megfelelő színű cipővel és nadrággal kombinálva összeszedetté, egységessé teszi az öltözetet, egy hozzájuk passzoló övvel pedig még magasabb szintre emelhető a stílusosság. És ez egy olyan apróság, amit ha reggel, indulás előtt átgondolsz és megléped, garantált lesz a sikered bármilyen helyzetben, mert egy magabiztos és megfontolt ember benyomását fogod kelteni.

Az eredetileg fotós-grafikus testvérpár által megálmodott és létrehozott webshopot 2023. júniusától egy mérnök-fotós házaspár működteti – a mérnök férj, Zsolt a teljes technikai háttér működését biztosítja, amiben végre kiélheti informatikusi attitűdjét, a fotós feleség, Orsi pedig a vizualitásért és közösségi médián való megjelenésért felel, miközben elhivatott divatkedvelőként az új hazai és külföldi trendeket is figyelemmel követi.

Hiszünk benne, hogy a divatos és stílusos megjelenés nem feltétlenül pénz kérdése – csak kíváncsiság és nyitottság kell hozzá, a hatás pedig garantáltan nem marad el!